نوشته شده توسط : فرهنگ
جان ناقابلم به فدایت

عکس قدیمی ازرهبر معظم در انقلاب که درحال یاری رساندن ومشارکت در امر برداشت محصول گندم در یکی از روستا های قم میباشد

 
   

 

دعوت از سران فتنه در راستاي تامين نظر فتنه‌گران است

 

 


 

انقلاب اسلامي تا زمان ظهور امام عصر (عج) پا برجا مي‌ماند

 

 


 

 دروغی دیگر از جرس

دیروز بود که حس کنجکاویم گل کرد که برم و ببینم سایت این حامیان فتنه باز

چه دروغ تازه ای سرهم کردن.

صفحه اول سایت جرس بودم.

یه لینکی توجهم رو به خوش جلب کرد.

عکسهای میر حسین، کروبی، صانعی و خاتمی در جبهه های جنگ

از اینجا به بعد قضاوت با خودتان!!!


 

عکسی که از موسوی در جبهه ها یاد شده بود در راهپیمایی دهه 60 است.


 

ما که عکسمونو انداختیم شربت شهادتمونم نوشیدیم!!!


 

البته من فکر میکنم این عکس بازدید از مناطق جنگی باشه

فکر کنم همون جمله قضاوت با خودتان بهترین باشد


 


 


 

قضاوت با خودتان!!!

اینم ببینید بد نیست

http://tehranpic.net/images/4ozxubjordkmgqwhp.jpg
برای دیدن سایز بزرگ عکس در اینجا کلیک کنید



 

براي جهاد به جبهه رفتم ولي باز هم خواننده شدم

استاد محمد گلريز با اشاره به اين كه هنرمندان در جنگ نرم رسالت سنگيني بر عهده دارند، گفت: دفاع مقدس ما تا انقلاب حضرت مهدي (عج) ادامه خواهد داشت.

با آغاز جنگ تحميلي مسائل فرهنگي به ويژه سرودهاي حماسي پررنگ شد و در جريان دفاع مقدس مشاهده كرديم كه سرودها باعث مي‌شد رزمندگان اسلام در صحنه‌هاي نبرد با قدرت بيشتري حاضر شوند.

وي ادامه داد: در دوران دفاع مقدس بنده و ديگر هنرمندان سرودهاي خود را به صورت زنده در جوار رزمندگان اسلام اجرا مي‌كرديم و اين امر موجب تقويت روحيه رزمندگان اسلام مي‌شد.

* براي جهاد به جبهه رفتم باز هم خواننده شدم

اين هنرمند بيان داشت: در اوايل جنگ با دانشجويان تربيت معلم گروهي را تشكيل داديم كه با عنوان جهادگر در جبهه حضور داشته باشيم وقتي به منطقه بستان اعزام شديم، ما را به سوله‌اي كه رزمندگان در آنجا مستقر بودند، هدايت كردند.

گلريز يادآور شد: رزمندگان اسلام با ديدن بنده گفتند «آمده‌اي در اينجا برنامه اجرا كني؟» در پاسخ گفتم «نه آمده‌ام مانند شما جهاد كنم» سپس با اصرار رزمندگان سرودي را ارائه دادم.

وي اضافه كرد: پس از اجراي برنامه مسئولان و فرماندهان به بنده گفتند «حضور شما در جبهه به عنوان هنرمند مؤثرتر است» بنده نيز در جبهه‌ها با صدايي كه خداوند عطا كرده بود، كارهاي هنري ‌مي‌كردم و در اين زمينه خاطرات بسيار شيرين و به‌يادماندني ‌دارم.

اين هنرمند با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري اظهار داشت: دفاع مقدس ما تا انقلاب حضرت مهدي (عج) ادامه خواهد داشت.

* ارائه كارهاي هنري و حماسي متأسفانه اكنون كمرنگ شده است

اين هنرمند در زمينه وظيفه هنرمندان در عرصه جنگ نرم بيان داشت: هنرمندان در جنگ نرم رسالت سنگيني بر عهده دارند زيرا آنها به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند.

وي بيان داشت: اكنون دشمنان با تبليغات منفي مي‌خواهند فرهنگ ما را تخريب كند لذا مسئولان فرهنگي با حمايت از هنرمندان مي‌توانند، اين تبليغات منفي دشمنان را خنثي كنند.

گلريز در زمينه پرداختن هنرمندان به دفاع مقدس، اضافه كرد: ارائه كارهاي هنري و حماسي در اوايل دوران دفاع مقدس خوب بود اما متأسفانه اكنون كمرنگ شده است.



 

دفاع معاون وزير اقتصاد دولت خاتمي از سياست بانك مركزي در بازار ارز

استاد اقتصاد کلان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی نظام نرخ ارز ایران را "شناور کثیف" دانست و گفت: مداخله بانک مرکزی در بازار ارز برخلاف سایر مداخله‌های دولت کار خوبی ارزیابی می‌شود.

بازار طلا و ارز در یک هفته اخیر با نوسانات شدید مواجه شد و هر روز رکوردهای جدید قیمتی به ثبت رسید تا اینکه دولت با محوریت بانک مرکزی ترجیح داد به منظور کنترل قیمتها، ورود مستقیم به بازار داشته باشد.

در این میان، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده است: قیمت ارز تا هفته آینده به قیمتهای متعادل خود در بازار یعنی 1060 تومان خواهد رسید.

باتوجه به اهمیت موضوع، برای بررسی و تحلیل وضعیت بازارهای ارز و طلا با دکتر مهدی تقوی استاد اقتصاد کلان و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفتگویی انجام دادیم که با هم می خوانیم:

تحلیل جنابعالی از وضعیت بازار ارز و سکه با توجه به افزایش شدید قیمتها چیست و به نظر شما، مداخله بانک مرکزی در بازار ارز اقدام درستی بود یا نه؟

تقوی: برخلاف گروهی که مطرح می کنند نرخ ارز باید رها و شناور شود، با این نظر مخالفم زیرا نماینده های صادرکنندگان اینگونه بحثها را مطرح می کنند. قیمت ارز غیر واقعی است، این امر یعنی اینکه اگر عرضه و تقاضا رها شود، قیمت در این بازار بالاتر از قیمت فعلی می رود.

البته مداخله بانک مرکزی در این بازار برخلاف سایر مداخله های دولت کار خوبی است، زیرا صادرات کشور ما بسیار محدود و کم است، به طوری که با احتساب میعانات گازی و غیره به 15 میلیارد دلار در سال می رسد. همچنین در مقابل اقتصاد و صادرات کشورهایی مثل کره جنوبی که پیش از این از اقتصاد ما عقب تر بودند، وضعیت مناسبی نداریم. از سوی دیگر، وضعیت واردات کشور نیز مناسب نیست و به 85 میلیارد دلار در سال می رسد.

اگر نرخ دلار مانند شرایط فعلی 200 تومان افزایش یابد، این امر باعث گرانی واردات می شود. واقعی شدن نرخ ارز به نفع کشورهایی است که کالا تولید و صادر می کنند، اما کشور ما به جز نفت محصول دیگری برای صادرات ندارد. از لحاظ اینکه در ازای نفت دلار می گیریم، مشکلی وجود ندارد. تقلیل ارزش پول ملی برای کشورهایی مطلوب است که کالا و خدمات تولید می کنند.

* عملکرد بانک مرکزی در افزایش نرخ ارز در بازار تاثیر گذاشته است؟

- به نظر می رسد بانک مرکزی ارزی را که وارد بازار می کرد، کاهش داد که همین امر نیز باعث وارد شدن شوک به بازار ارز و افزایش قیمتها شد. حال بانک مرکزی مجددا قصد دارد که وارد بازار ارز و در عین حال سکه شود و در آن مداخله نماید که در صورت مداخله، قیمتها کاهش خواهد یافت. به هر حال افزایش قیمت به دلیل کمبود عرضه بوده است.

در حال حاضر بانک مرکزی مجددا قصد دارد که با وارد کردن ارز به بازار در آن مداخله کند و با عرضه زیاد و انبوه دلار به بازار، قیمت آن را به نرخ واقعی برساند. در مقابل نیز زمانی که قیمتها کاهش می یابد با خرید ارز از بازار آن را به تعادل می رساند که این کار نیز مداخله محسوب می شود.

* آیا موارد ذکر شده برای بازار ارز برای وضعیت بازار سکه نیز مصداق دارد؟

- دلیل نامتعادل شدن بازار ارز (دلار) کم شدن عرضه نسبت به تقاضا است، بازار سکه نیز اینگونه بود. وقتی بانک مرکزی یا بانک کارگشایی نسبت به خرید سکه در بازار اقدام می کند، قیمتها افزایش می یابد، اما وقتی بفروشد قیمتها کاهش می یابد، همانطور که رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرده است اگر قیمت سکه به همین نحو روند صعودی طی کند، بانک کارگشایی عرضه های خود را تشديد می کند.

* آیا قیمت جهانی طلا تاثیری بر افزایش قیمت سکه در بازار داخلی داشته است؟

- یک مقدار از افزایش قیمت سکه به خاطر افزایش قیمت جهانی طلا است.

* اگر قیمتها در بازار ارز افزایش یابد، بانک مرکزی چه منفعتی از این افزایش قیمت خواهد داشت؟

- بانک مرکزی نباید به دنبال منفعت باشد؛ این سیاست اقتصادی است. اگر بانک مرکزی محاسبه می کند، غلط عمل می کند، برای اینکه تثبیت نرخ ارز که هدف دولت و بانک مرکزی است، مهم است.

* به نظر شما بانک مرکزی می توانست هفته ها قبل نسبت به اتفاقی که در بازار رخ داد و قیمتها دچار نوسان شدند، پیش بینی داشته باشد؟

- خیر. بخشی از ارزی که وارد بازار می شود، ناشی از درآمد نفت است، یک بخشی از آن نیز از طریق مسافرانی که به خارج از کشور سفر کرده اند، وارد کشور می شود که میزان آن چندان مهم نیست. با توجه به اینکه اعتبار اسنادی و مالی صادرات و واردات از طریق بانکها صورت می گیرد، بنابراین دلار نقدی در دست صادرکنندگان و وارد کنندگان نمی ماند که به بازار عرضه کنند. در عین حال صادرکنندگان هم باید این ارزها را به بانک مرکزی بفروشند. به عبارت دیگر، مقدار ارزی که به غیر از بانک مرکزی به بازار وارد می شود است، بسیار کم است.

*چه توجیهی برای کاهش قیمت جهانی دلار و در مقابل افزایش قیمت این نوع ارز در بازار داخلی کشور وجود دارد؟

-  افزایش یا کاهش قیمت جهانی دلار در مقابل یورو، ارتباطی به بازار داخلی ندارد.

* چرا؟

- زیرا عرضه و تقاضای دلار در بازار داخلی محدود به اقتصادمان است. هرمیزان که ارز از طریق درآمدها و صادرات نفت یا صادرات غیر نفتی عایدمان شود، وارد بازار می شود، صادرکنندگان کشور در مقابل صادرات خود ریال دریافت نمی کنند چراکه ریال در بازار بین المللی جایی ندارد، گرچه کشورهای هم مرز ایران در برخی از موارد مورد استفاده قرار می گیرد.

صادرکنندگان کشور در مقابل صادرات دلار دریافت می کنند که نقل و انتقال آنها نیز از طریق سیستم بانکی است. البته بخشی از ارز نیز از طریق قاچاق از مرزها وارد کشور می شود، مقداری از آن نیز از طریق سفته بازی است. برخی از افراد با پیش بینی اینکه ممکن است قیمت ارزی در بازار افزایش یابد، نسبت به خرید آن اقدام می کنند و با افزایش قیمتها آن را در بازار می فروشند.

هم اکنون که قیمت دلار تا 1200 تومان نیز افزایش یافته، سفته بازها دلارهای خود را در بازار عرضه می کنند و این امر باعث افزایش عرضه در بازار می شود.

* آیا بازار ارز به ویژه بازار داخلی قابل پیش بینی است؟

- بازار ارز بسیار پیچیده است به نحویکه معاملات سلف، آپشن و فیوچر را در بر می گیرد. تحلیلگران آن بسیار اندک و اساتید و متخصصانی که بتوانند بازار ارز و مالیه بین المللی را تحلیل کنند، بسیار کم هستند.

* شوک وارد شده به بازار ناشی از چیست؟

- این شوک ناشی از کمبود عرضه است، یعنی بانک مرکزی نسبت به گذشته ارز کمتری را وارد بازار کرده است.

* دلیل این کار بانک مرکزی ناشی از چه می تواند باشد؟

- دلیل آن ممکن است کاهش ارز بدست آمده از فروش نفت در این مدت باشد و یا منابع حاصل از صادرات کاهش یافته و از این طریق ارز کمتر به کشور وارد شده است.

* به نظر شما، نظام نرخ ارز فعلی کشور به صورت شناور مدیریت شده است؟

- آنها مطرح می کنند که این بازار به صورت شناور مدیریت شده است، اما این بازار به اعتقاد من "شناور کثیف" است. در هر دو حالت شناور کثیف و تمیز، بانک مرکزی در بازار ارز مداخله می کند.

* از آینده بازار ارز به خصوص دلار نگفتید؟

- این موضوع بستگی به این دارد که بانک مرکزی چگونه عمل کند. اگر بانک مرکزی مداخله کرده و به میزان کافی ارز وارد بازار کند، قیمت کاهش می یابد. در غیر این صورت قیمتها افزایش خواهد یافت؛ بنابراین بستگی به میزان مداخله بانک مرکزی دارد. هیچکس نمی تواند این پیش بینی را داشته باشد، اما به احتمال قوی همانطور که رئیس کل اعلام کرده این بانک مداخله می کند تا قیمتها به 1060 تومان برسد و اگر به حرف خود عمل کند، قیمتها به سمت پائین حرکت می کند.


 

 

خشم 2سناتور آمريكايي از بي‌اثر بودن تحريم‌هاي ايران

 

در نامه‌اي به وزير خارجه آمريكا آشكار شد؛ دو سناتور آمريكايي در نامه‌اي به وزير خارجه اين كشور از همكاري شركتي چيني با ايران به‏خلاف تحريم‌هاي وضع شده براي تهران، به‌شدت ابراز ناخرسندي كردند.

"چارلز شومر " سناتور دموكرات و "جان كيل " سناتور جمهوري‌خواه آمريكا در نامه‌اي به "هيلاري كلينتون " وزير امور خارجه اين كشور به‎شدت از بي‌اثر بودن تحريم‌هاي ايران ابراز ناخرسندي كردند.
اين دو سناتور كه از همكاري شركت‌هاي چيني با تهران به‏خلاف تحريم‌هايي كه بر ايران وضع شده است به‎شدت خشمگين هستند، در نامه خود تاكيد كردند كه بايد همه شركت‌هايي كه با ايران همكاري مي‌كنند، به‎خصوص شركت‌هاي چيني همان‏گونه تحريم شوند كه صنعت انرژي ايران تحريم شده است.
خبرگزاري فرانسه با انتشار اين خبر همچنين اعلام كرد كه اين دو سناتور آمريكايي در اين نامه به‏شدت از اطلاعات جديد كه نشان مي‌دهد تهران آماده گفت‌وگو با كشورهاي غربي درباره موضوع هسته‌اي است، ابراز نگراني كردند.
بنا بر اين گزارش، اين دو سناتور آمريكايي با بيان اين ادعا كه ايران در ابراز آمادگي خود براي گفت‌وگو با كشورهاي غربي صادق نيست، تصريح كردند كه آمريكا بايد شركت "چاينا پتروليوم كمپاني " را كه به‏خلاف تحريم‌هاي وضع شده عليه ايران، همكاري خود را با تهران ادامه مي‌دهد، تحريم كند.
علي‏رغم اعمال فشارهاي بين‌المللي آمريكا عليه ايران و جامعه بين‌الملل براي وارد آوردن فشار به ايران، چين و برخي ديگر از كشورها از جمله تركيه و كشورهاي آمريكاي لاتين حاضر به ترك روابط با ايران نيستند.
در همين خصوص، "لي چانگ چون " ،عضو دائم كميته سياسي حزب كمونيست چين نيز امروز چهارشنبه با تقدير از روابط دو كشور چين و ايران علي‏رغم جدال‌هايي كه در خصوص برنامه هسته‌اي ايران به وجود آمده است، خواستار روابط تجاري عميق‌تر ميان دو كشور شد.
وي تصريح كرد: چين تمايل دارد به حفظ ارتباطات و تبادلات سطح بالا در تمامي سطوح با ايران ادامه دهد و اعتماد سياسي دوجانبه ميان دو كشور ايران و چين را عميق‌تر كند.
اين مقام ارشد چيني تأكيد كرد كه دو طرف ايران و چين بايد روابط تجاري و اقتصادي خود را عميق‌‌تر كنند و با جديت توافقنامه‌هاي امضا شده و قراردادها را اجرا كنند و زيرساخت‌ها، ارتباطات و همكاري در زمينه خودرو و راه‌‌آهن را گسترش دهند

  

دو احتمال در مورد پشت پرده شورش نافرجام در اكوادور/ ايران از كوره‌آ حمايت مي‌كند

معاون آمريكاي وزارت امورخارجه ايران با تشريح دو احتمال موجود در مورد شورش اخير در اكوادور گفت:برخي سيا و رژيم صهيونيستي را پشت پرده اين رويداد مي دانند البته بنا بر نظر رييس جمهوري اكوادورعاملين اين حادثه مخالفين وي از جمله لوسيو گوتيرز رييس جمهوري اسبق اكوادور بوده است.

در مورد شورش هاي اخير روي داده در كشور اكوادور اظهارداشت: اين شورش حدود 24 ساعت گذشته بلافاصله پس از رد قانون افزايش حقوق كارمندان پليس اتفاق افتاد و نيروهاي پليس در اعتراض به اين مسئله با تصرف مجلس با برخي نمايندگان برخورد كردند.

وي ادامه داد: پس از اين اتفاق، 'رافائل كوره‌آ دلگادوگ رييس جمهوري اكوادور با حضور در جمع شورشيان از آنها خواست كه اين مسئله را از طريق قانوني پيگيري كنند ولي نيروهاي پليس با حمله به وي، او را زخمي كردند كه اين رويداد موجب انتقال كوررا به بيمارستان شد و رييس جمهوري اكوادور همان جا اعلام كرد كه كودتا صورت گرفته و شورشيان قصد كشتن وي را دارند.

معاون آمريكاي وزارت امورخارجه ايران، با بيان اينكه سفير ايران در اكوادوردرجريان درگيري ها به صورت مستمر با يكي از همراهان رييس جمهوري در تماس بود، خاطرنشان كرد: پس از انتقال كوره‌آ به بيمارستان، وي به مردم دو پيام داد كه اين مسئله موجب تجمع مردم در كاخ رياست جمهوري شد ولي پس از قطع اين تماس ها فرمانده نيروهاي مسلح اكوادور در راستاي حمايت از رييس جمهور با نيروهاي خود به بيمارستان حمله و گروگان ها را آزاد كرد.

وي ادامه داد: در پي حمله نيروهاي نظامي به بيمارستان، پنج نفر نيروي پليس كشته و 67 نفر زخمي شدند.

كمالوندي تاكيد كرد پس از وقوع اين كودتاي نافرجام، منوچهر متكي وزير امورخارجه جمهوري اسلامي ايران از طريق سفيرمان در اكوادور حمايت ايران را از كوره‌آ دلگادو اعلام كرد كه اكنون نيز با آرام شدن اوضاع، رئيس جمهور و وزير امور خارجه كشورمان تصميم دارند كه با رييس جمهوري اكوادور گفت وگويي تلفني داشته باشند و مجددا حمايت خود را از وي اعلام كنند.

وي با بيان اين كه پس از ختم غائله كودتا در اكوادور ايران سفير خود را براي بررسي دلايل اين حادثه ماموركرد، گفت: بر اساس تحقيقات، دو احتمال براي اين رويداد در نظر گرفته شد اول اين كه پشت پرده اين حوادث عوامل CIA و رژيم صهيونيستي بوده است و دومين احتمال كه خود كوررا نيز بر آن صحه گذاشته اين است كه 'لوسيو گوتيرز' رييس جمهوري سابق اكوادور به عنوان سردسته مخالفين، عامل اصلي اين كودتا بوده است.

معاون آمريكاي وزارت امورخارجه جمهوري اسلامي ايران ادامه داد: يكي از دلايلي كه در مورد دست داشتن گوتيرز در كودتاي اكوادور بيان مي شود، اين است كه وي ارتباط نزديكي با صهيونيست ها داشته و دوره هاي آموزشي گوناگوني را از جمله ايران هراسي زير نظر صهيونيست ها به پايان رسانده است.

وي با بيان اين كه اين گونه شورش ها در آمريكا لاتين سابقه دارد، اظهار داشت: در گذشته دولت ها در آمريكاي لاتين زير نظر نيروهاي نظامي بودند ولي چند سالي است كه با رشد دولت هاي مردمي مانند دولت هاي اكوادور، بوليوي و ونزوئلا اين نيروها كه زيرنظر آمريكا و رژيم صهيونيستي بودند، قدرت خود را از دست داده اند و احتمال كودتا كم شده است.

كمال وندي احتمال دست داشتن آمريكا و رژيم صهيونيستي را در كودتاي اخير اكوادور بعيد ندانست و تصريح كرد: كودتاي اخير در هندوراس نيز از نظر عمليات بسيار شبيه اين كودتا بود كه بعد ها مشخص شد زيرنظر آمريكا و رژيم صهيونيستي شكل گرفته و در مجموع، آمريكا و اسراييل با دولت هاي مردمي در امريكاي لاتين مشكل دارند.


 

 
 

 

يك مرجع تقليد در قم گفت: اين نظام و انقلاب اسلامي تا زمان ظهور امام عصر(عج) پا برجا مي‌ماند.

 

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و مجلس خبرگان رهبري گفت: دعوت از سران فتنه در راستاي تامين نظر فتنه‌گران است.

آيت‌الله حسين نوري همداني در ديدار اعضاي تعاوني ذوب آهن اصفهان و جمعي از فرماندهان سپاه ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس، مقام معظم رهبري را انساني شجاع، با تقوا و مدبر توصيف و تاكيد كرد: در نبود امام زمان (عج) ايشان به عنوان نايب ايشان و ولي فقيه ما محسوب مي‌شوند.وي با بيان اينكه مسئله حائز اهميت و تاثير گذار در همه ابعاد زندگي انسان‌ها مسئله حكومت است، اظهار داشت: ما بايد در نظر داشته باشيم كساني كه بر ما مي‌خواهند حكومت كنند از چه وي‍‍ژگي‌هايي بايد برخوردار باشند و با چه فكر و انديشه‌اي مي‌خواهند زمام حكومت را در دست بگيرند.اين مرجع تقليد با تصريح بر اينكه حكومت در جامعه از اهميت بالايي برخوردار بوده باشد و در زندگي فردي، اجتماعي اقتصادي، ديني و مذهبي جامعه اثر گذار است، ابراز داشت: مسئله حكومت در دين اسلام مسئله با اهميتي به شمار مي‌آيد، چرا كه پيامبران الهي در گام اول تبليغ دين الهي با حكومت‌هاي فاسد مواجه مي‌شدند.وي با بيان اينكه حكومت بعد از ائمه بايد توسط فقيه عادل اداره شود، ابراز داشت: در طول هشت سال دفاع مقدس 35 كشور به صدام كمك كردند كه ايران را از پاي در بياورند، ولي از آنجايي كه حكومت توسط يك فقيه اداره مي‌شد مستكبرين به خواسته‌هايشان نرسيدند.وي با بيان اينكه بي‌شك اين نظام و انقلاب اسلامي تا ظهور امام زمان پا برجا خواهد بود، اظهار داشت: اين جمله تاكيد امام خميني است كه ايشان با يقين مي‌گفتند كه اين انقلاب مقدمه‌ساز ظهور امام زمان (عج) است و تا زمان ظهور حضرت اين انقلاب پابرجا مي‌ماند.

آيت‌الله شيخ حسن ممدوحي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كرمانشاه افزود: حجم و نوع ارتباطات آقاي هاشمي با سران فتنه مشخص نيست و ايشان در مواضع و رفتارش شفافيت لازم را ندارد و هراز چندگاهي با مواضع دوپهلو و مبهم تغيير جهت مي‌دهد كه اين زيبنده شخصي مانند ايشان نيست.وي ادامه داد: دعوت از يكي از مهم‌ترين سران فتنه اقدامي نادرست و در راستاي تامين نظر فتنه‌گران و حاميان آنها بوده كه از سوي دلسوزان نظام و انقلاب به شدت محكوم است و اين حركت از سوي هركس كه انجام شده و به آمريت هركس كه بوده مردود و اشتباه است.آيت الله ممدوحي تاكيد كرد: در بيانيه اجلاس اخير خبرگان نيز تبعيت از ولايت و مقام معظم رهبري و محوريت ايشان در مباحث مختلف مورد توجه و تاكيد جدي قرار گرفته و شايسته است آقاي هاشمي اين بيانيه را كه خودشان هم امضاء كرده‌اند، مدنظر و توجه قرار داده و درآن مسير حركت كنند.وي افزود: هرگونه همراهي و تعامل با سران فتنه و كساني كه در يك‌ و نيم سال اخير كشور را دچار تلاطم و طوفان كرده و آب به آسياب دشمن ريختند و حاضر به پذيرش اشتباهات و بازگشت از مسير انحرافي خود نيستند، از اساس مردود است و اين مسئله بايد مدنظر و توجه همه باشد.





:: بازدید از این مطلب : 290
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: